Klockan – ett manligt smycke

Kvinnor ägnar mycket tid och pengar åt att se bra ut. Snygga frisyrer, snygga kläder och snygga smycken är viktigt för kvinnor. För män som vill se bra ut är smycken oftast inte ett alternativ.

Strikt klädsel

På en arbetsplats med mycket informell klädkod kan halsband, armband och örhängen fungera även för en man. De flesta arbetsplatser har dock inte en sådan klädkod. Många jobb kräver att du klär dig strikt. Har du ett arbete där du behöver klä dig formellt är det kostym som gäller och till kostym passar det sällan att bära smycken.

Snygga klockor

Ett av få smycken som passar till kostym är en snygg klocka. Detta är en av anledningarna till att snygga och dyra klockor är så populära inom finanssektorn. Du behöver dock inte köpa en Rolex för att få en snygg klocka som matchar din kostym. Det finns billigare klockor som är minst lika snygga, ta en titt på denna webbsida för att hitta dem.

Övriga accessoarer

Det finns några få accessoarer förutom en snygg klocka för eleganta män. En accessoar för män som du kan variera i oändlighet är slipsen. En snygg kostym med slips och en klocka är allt du egentligen behöver för att se bra ut.