Modet och smycken

Är du på jakt efter det allra senaste inom mode och smycken? Du kan skapa dig en egen stil genom att kombinera höstmodet med smycken och accessoarer som väskor, en keps eller en snygg mössa. Höstens färg är lila, som du kan matcha till en stickad tröja, väst eller poncho. Håll även utkik efter trendmaterialet skinn som du kan använda olika typer av smycken till. Läs mer om modet på Damernasvärld.

Gatumode eller streetwear

Numera finns det flera typer av mode, streetwear är till exempel ständigt aktuellt för en yngre målgrupp. Här hittar du kläder med anpassat tryck för en personlig stil, som en t-shirt, mössa eller keps från ett speciellt märke. Nu på hösten passar en hoodie speciellt bra. Du kan checka in utbudet för aktuella märken samt kombinera med kedjor i guld och silver eller ett egendesignat läderarmband för din streetwearlook.

Höstens smycken

I höst finns några olika smyckestrender att hålla utkik efter. Choker halsbandet är tillbaka men även stora kedjor och kors runt halsen vilket tyder på att det är tidigt 90-tal som är trenden. Stort är också glitter i örhängena samt kreativa huvudsmycken. Modetidningen Elle listar alla trender att hålla koll på. Enkla, stilrena smycken är dock alltid rätt i det skandinaviska modet vilket även gäller denna säsong.